Bisschops Consult

Over ons

Bertie Bisschops heeft bijna 35 jaar ervaring in management en consultancy, veelal in politiek-bestuurlijke organisaties. Zij coacht sinds 2003 en heeft coachpraktijken in Zuid-Limburg en Utrecht. Zij is lid van de Vaksectie Executive Coaching van de NOBCO en was daarin ook enige tijd actief. Bertie is verbonden aan Coachnetwerk, als individueel- team- en organisatiecoach, en aan TIAS School for Business and Society, als coach bij leiderschapsontwikkelingstrajecten. Zij is gastdocent bij de Hogeschool van Amsterdam, waar zij een masterclass Authentiek Adviseren verzorgd. Bertie kiest de methodiek of werkvormen die het beste bij de organisatie, de klant en de vraag passen. Veelal stamt dit uit de wereld van de communicatie-, organisatie- en managementwetenschappen, groepsdynamica, de klassieke psychologie, Psychosynthese TA, RET, Systemisch werk, Gestalt en Mindfulness. Een uitgebreid profiel van haar staat beschreven op Linkedin.

Professioneel begeleiden vraagt in eerste aanleg deskundigheid, maar vooral het vermogen te kunnen optreden als gelijkwaardig gesprekspartner, tot in de top van organisaties. Daarvoor is ervaring nodig en een rijk en lang track record. De collega’s in het netwerk van Bisschops Consult hebben die ervaring en zijn bovendien geaccrediteerd executive coach. Dat betekent bijvoorbeeld dat ook zij zelf leiding hebben gegeven, manager of bestuurder waren, aan e andere kant van de tafel hebben gezeten.

Professioneel begeleiden vraagt een grote brok zelfkennis en de omarming van de eigen unieke stijl. Soms is de stijl van de ene collega meer op z’n plek en kan deze via het netwerk van Bisschops Consult worden geboden, zodat klanten, de juiste man of vrouw op de juiste opdracht krijgt. Bertie en haar collega’s vullen elkaar goed aan, kunnen snel en gemakkelijk op elkaar inspelen en elkaar vervangen. Zoals in de periode dat Bertie met sabbatical leave is, van november 2014 tot november 2015, en zij met haar man Frans een overlandtocht maakt dwars door Afrika. De contactgegevens van haar collega’s zijn elders op deze site opgenomen.

Wie haar reis wil volgen, kan daarvoor naar www.grusgrus.info.

3e637d_Bertie

Klanten

Bisschops Consult is vooral actief voor dienstverleners, commercieel en non-profit, en kennisintensieve organisaties: daar waar mensen het succes en het gezicht van de organisatie bepalen: door hun onderlinge samenwerking, door de interactie die zij aangaan met hun –in of externe klanten, door hun leiderschap of door hun persoonlijk ondernemerschap. Soms speelt een positioneringsvraagstuk: een herpositionering of het ontwikkelen van een interactieve dialoog met (nieuwe) klanten of klantgroepen. Bisschops Consult wordt ook regelmatig geconsulteerd bij een crisis of dreigend conflict.

Ons netwerk

Alex-Boon

Alex Boon

Stemdocent en presentatiecoach

Alexander-150x150

Alexander Zöllner

Coach, Docent Masterclass coaching, Bewustzijnstrainer

christiaan de vries

Christiaan de Vries

Ontwikkelaar, adviseur en coach

Donatus-Thönez

Donatus Thöne

Coach, leiderschapstrainer, docent

elise van doorne

Elise van Doorne

Organisatie- en arbeidspsycholoog, Coach

heide gramser

Heide Gramser

Organisatieadviseur en Businesscoach

jan-de-vuijst

Jan de Vuijst

Hoogleraar TU, Bestuursadviseur, Coach

Lidwien-Kamp

Lidwien Kamp

Master coach, directeur CoachNetwerk

moniquevandermeer

Monique van der Meer

Arbeids- en organisatiepsychologie, Stresscoach

peter-de-tombe

Peter de Tombe

Mediator, individueel-, team- en organisatiecoach

Sera-Yeramian2-300x295

Sera Yeramian

Veranderkundige, adviseur strategie executie

theosnijders

Theo Snijders

Managementcoach en Dru Yogadocent